huawei participa la ces 2015

Huawei și Omlet, un proiect al Universității Standford dedicat creării unui ecosistem de socializare deschis, au anunțat stabilirea unui parteneriat, în cadrul CES 2015.

Preinstalată pe viitoarele dispozitive mobile Huawei, dotate cu sistemul de operare Android, platforma de socializare deschisă Omlet va oferi utilizatorilor o modalitate de a comunica și de a partaja imaginile cu prietenii, fără a pierde dreptul de proprietate asupra datelor pe care aleg să le partajeze.

Pentru a proteja confidențialitatea datelor utilizatorilor, toate pozele și datele sunt partajate în timp real folosind Omlet. Utilizatorii au control total asupra datelor lor – Omlet permite utilizatorilor să decidă unde să își stocheze datele folosind servicii precum Box sau Dropbox. În plus, față de confidențialitatea și securitatea datelor, parteneriatul va face ca experiența socială pe un device Huawei să fie mai simplă, permițând oamenilor să împărtășească mesaje, imagini, videoclipuri și teme din dispozitivul lor, printr-un singur click.

Prima funcție oferită de Huawei și Omlet va face posibilă partajarea unei fotografii chiar dacă ecranul telefonului este blocat. Denumită Share-First, funcția permite utilizatorilor să selecteze o fotografie și să o partajeze, fără să își deblocheze telefonul, bucurându-se astfel de cel mai rapid mod de a realiza și de a partaja fotografii dintr-un telefon. În același timp, destinatarii vor putea să vadă și să salveze respectiva fotografie, chiar daca și telefonul lor este blocat.

De asemenea, o altă noutate anunțată de Huawei este funcția Theme Share, ideală pentru clienții Huawei care iubesc să își descarce teme pentru a-și personaliza smartphone-urile. Datorită Theme Share, acestora le va fi ușor să împărtășească temele preferate cu prietenii.

Odată cu integrarea platformei sociale Omlet pe dispozitivele Huawei, crearea albumelor foto comune va fi mai simplă și mai rapidă. Funcția integrată în platforma Omlet, Social Gallery, le va permite utilizatorilor să creeze albume foto, să le împărtășească și să comenteze conținutul acestora împreună cu prietenii.

Aceste funcții vor fi integrate în device-urile Huawei în cursul acestui an și vor reprezenta primele inovații rezultate în urma parteneriatului Huawei și Omlet.

 

Poate te intereseaza si