SUHD TV

SUHD TV reprezintă o nouă eră a televizoarelor Samsung.

Samsung a lansat o linie extinsă de televizoare SUHD, ridicând standardele conținutului premium UHD și ducând experiența video către noi limite.

Noile SUHD TV reprezintă un punct important al erei UHD, depășind limitele ecranelor anterioare și oferind o calitate superioară a imaginii, cu un contrast puternic, luminozitate și culori vibrante.

În plus, televizoarele Samsung SUHD vin cu o multitudine de funcții noi interesante, tehnologia de redare SUHD și design-ul curbat elegant oferă o experiență de vizionare captivantă. În plus, funcțiile smart sunt acum bazate pe sistemul de operare Tizen, oferindu-le telespectatorilor acces ușor și rapid la conținutul lor preferat.

Calitatea superioară a imaginii

Prin tehnologia nano-crystal prietenoasă cu mediul, dezvoltată de către Samsung și prin tehnologia de redare SUHD, televizoarele Samsung SUHD aduc inovaţii la nivelul contrastului şi a luminozităţii, completate de culori excelente, pentru o calitate superioară a imaginii.

Semiconductorul nano-crystal al televizoarelor SUHD transmite o gamă extinsă de culori pentru a reda cele mai pure culori. Această tehnologie oferă telespectatorilor de 64 de ori mai multe nuanţe ale culorilor decât televizoarele obișnuite. Tehnologia de redare SUHD analizează automat luminozitatea imaginilor pentru a reduce consumul de energie, afișând în același timp contrastul perfect, pentru imagini cu negru mai intens și o luminozitate de 2,5 ori mai puternică decât televizoarele obișnuite, pentru redarea cât mai exactă a culorilor.

Prin colaborarea cu studioul 20th Century Fox de la Hollywood, Samsung a optimizat conținutul digital pentru a corespunde standardelor premium ale calității SUHD. Aceasta le permite telespectatorilor să se bucure de o experiență de vizionare UHD de neegalat.

Cel mai recent parteneriat încheiat de Samsung este cu Fox Innovation Lab pentru re-masterizarea mai multor scene ale celebrului film Exodus, special pentru televizoarele SUHD. Rezultatul a fost spectaculos, generând culori mai clare și mai vibrante și scene desprinse din realitate.

În plus, televizoarele Samsung SUHD folosesc tehnologie prietenoasă cu mediul pentru cea mai bună eficiență energetică.

 

Samsung SUHD

 

 

Design curbat sofisticat

Când Samsung a lansat modelul curbat în 2013, acesta a schimbat experiența de vizionare din casele telespectatorilor. Inspirat din arta contemporană și din arhitectură, design-ul noilor televizoare are influențe moderne și minimaliste.

Televizorul Samsung SUHD JS9500 va avea o ramă cu design Chamfer, ce va adăuga mai multă adâncime ecranului, iar cadrul elegant îi va oferi un aspect artistic atunci când va fi montat pe perete. Modelul SUHD JS9000 are un design texturat pe spate, ce îi asigură un design elegant din orice unghi.

Samsung SUHD_4

Începând cu 2015, toate Smart TV-urile Samsung, printre care și noul SUHD, vor folosi sistemul de operare Tizen, o platformă open-source care permite dezvoltarea aplicațiilor web standard pentru TV. Datorită Tizen, noua platformă Samsung Smart TV are mai multe funcții și le oferă telespectatorilor acces intuitiv pentru o experiență integrată de divertisment, precum și mai multe posibilități de alegere a conținutului ca până acum.

Samsung va oferi trei noi serii de televizoare SUHD: JS9500, JS9000 și JS8500, cu nouă dimensiuni de ecran, cuprinse între 48 și 88 inci, pentru ca telespectatorii să se poată bucura de cea mai bună experiență Tv specifică nevoilor lor.


Poate te intereseaza si