zenfone 2

La CES 2015, cei de la Asus au prezentat cea de a doua generație a telefoanelor Zenfone – Asus Zenfone 2, Zenfone Zoom.

Spre deosebire de prima generație de Zenfone, Asus Zenfone 2 și Zenfone Zoom, beneficiază de un design nou, îmbunătățit dar și de implementarea în premieră de către cei de la Asus de 4 GB RAM de memorie.

Zenfone Zoom reprezintă varianta îmbunătățită a lui Zonfone 2, special creată pentru cei pasionați de fotografie care vine cu o cameră foto cu zoom optic 3x şi focalizare laser.

În continuare, cei de la Asus aleg procesoarele quad-core Intel Atom  Z3560 (1,8 GHz) şi Z3580 (2,3 GHz), la care se adaugă cei 16 GB, 32 GB, respectiv 64 GB de memorie internă, un slot MicroSD, o baterie de 3000 mAh şi 2 sau 4 GB de memorie RAM. Toate aceste noi dotări sunt protejate de carcasa elegantă, cu margini subțiri și curbate. Telefonul oferă un ecran IPS cu diagonală de 5,5” şi rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli. Camera principală a lui Asus Zenfone 2 are un senzor de 13 MP, bliţ LED dual-tone, diafragmă F/2.0 şi înregistrare video Full HD, în timp ce camera secundară are un senzor de  5MP şi diafragmă F/2.0.

ASUS-Zenfone-2-2

 

Cei pasionați de fotografie, pot să îl aleagă pe Zenfone Zoom, varianta îmbunătățită a lui Zenfone 2.

Specificațiile tehnice ale lui Zenfone Zoom rămân în continuare același, diferențele simțindu-se la fotografie și video. Pe lângă senzorul BSI cu rezoluţie de 13 MP şi acelaşi bliţ Dual-Tone ca Zenfone 2, se adaugă obiectivul cu zoom 3X, stabilizare optică şi diafragmă variabilă F/2.7 – F/4.8, un sistem de focalizare cu laser şi o aplicaţie pentru captură care permite controlul manual al sensibilităţii, expunerii, balansului de alb şi a altor parametri de această natură.

Asus Zenfone 2 va putea fi cumpărat începând din martie, prețul începând de la 199$.

ASUS Zenfone Zoom va fi lansat în cursul celui de-al doilea trimestru al acestui an, preţul acestuia urmând să înceapă de la 399 de dolari.

Cum fi se par noile modele de smartphone-uri prezentate de către Asus?

 

Asus Zenfone Zoom

Poate te intereseaza si