lenovo

În cadrul celui mai mare congres dedicat tehnologiei (CES), Lenovo a prezentat smartphone-ul super rapid P90 cu cel mai recent procesor Intel 64- bit și modem-ul Intel LTE-Advances, ediția limitată a VIBE X2 Pro cu accesoriul flash pentru selife-uri și brățara inteligentă wearable VIBE VB10.

Lenovo a anunțat la CES 2015 noi dispozitive și accesorii create pentru a oferi o mai bună experiență mobilă consumatorilor. Lenovo P90 își face debutul ca primul smartphone echipat cu cel mai nou procesor 64-bit Intel Atom și modem-ul Intel XMM 7260 LTE-Advanced ce oferă performanță mobilă excelentă, dar și viteză, în timp ce VIBE X2 primește un aspect mai mare și mai curajos cu ediția limitată X2 Pro și VIBE Xtension Selfie Flash. Seria noilor dispozitive este completată de Lenovo VIBE Band VB10, brățara inteligentă wearable, accesoriul cu E Ink display și o durată de viață a bateriei extinsă.

Primul smartphone cu procesor Intel® Atom 64-bit și modem Intel LTE Advanced

Lenovo P90 este primul smartphone care utilizează combinația între noul procesor 64-bit Intel® Atom Z3560 și modemul Intel 5-mode XMM 7262. Aceste componente puternice permit P90 să ofere viteză incredibilă de procesare în plus față de suportul oferit pentru conectivitate de înaltă viteză de către LTE-Advanced FDD & TDD.

Lenovo P90 este construit să ofere putere și performanță pentru a permite consumatorilor să fie mai rapizi și eficienți. Are o baterie uriașă de 4000mAh și este echipat pentru a ține pasul cu cerințele stilului de viață modern. P90 vine cu un display vibrant FHD de 5.5 inch, cu 400ppi și permite utilizatorilor să se bucure de conținut și să vizualizeze cele mai bune momente în culori vii și la o rezoluție de înaltă calitate.

În plus, P90 are cameră din spate de 13MP cu senzor de mișcare și stabilizare de imagine pentru poze clare chiar și în condiții de lumină slabă. Camera frontală de 5MP este echipată cu funcții de înfrumusețare și control al gesturilor, în timp ce technologia 4G LTE este ideală pentru streaming video, pentru muzică sau jocuri. P90 este disponibil în următoarele variante de culoare : Pearl White, Onyx Black și Lava Red.

Lenovo p90

Selife-uri perfecte tot timpul

Lenovo VIBE Xtension Selfie Flash este un must-have în categoria accesoriilor. Acesta îți permite să surprinzi fiecare moment în mod perfect, indiferent de luminozitate. Flash-ul care încape în buzunar se conectează la jack-ul audio și oferă utilizatorului un mod rapid de a crea condiții propice de lumină și sincronizare shutter pentru a face poze superbe, naturale, atât în interior, cât și în exterior.

Selfie Flash funcționează prin cele 8 LED-uri care suplimentează lumina, pentru a reda tonurile de culori naturale, chiar și în condiții de lumină slabă. Flash-ul se poate reîncărca și oferă până la 100 de selife-uri într-un ciclu de baterie, în timp ce shutter sync-ul surprinde selife-uri perfecte.

lenovo-vibe-xtension-selfie-flash-4-press-image-2-640x640

 

Conectivitate wearable tot timpul

Accesoriul wearable Lenovo VIBE Band VB10 este conceput pentru a permite utilizatorilor să-și trăiască viața fiind tot timpul conectați. Echipat cu caracteristici precum display E Ink, are o durată de viață a bateriei de 7 zile chiar și cu diplay-ul și bluetooth-ul în funcțiune, funcții fitness, notificări ale telefonului și rezistență la apă. Brățara VIBE Band ajută utilizatorii să rămână în formă, conectați și mereu la curent cu ceea ce se întâmplă oriunde ar fi. Display-l E Ink oferă vizibilitate a afisajului și în lumină puternică.

Utilizatorii pot primi notificări instant, precum apeluri telefonice, SMS-uri, Facebook, Twitter, WeChat și multe altele și are un spațiu de până la 150 de caractere, în timp ce funcțiile de fitness și de urmărire a nivelelor de fitness și activitate ajută utilizatorii să rămână concentrați pe țelurile lor în ce privește sănătatea. Lenovo Band VB10 funcționează cu orice telefon mobil cu sistem de operare Android sau iOS și are un preț competitiv de $89.

VIBE Band VB10_Family_02

 

Ce părere aveți despre noile telefoane și accesoriile mobile prezentate de Lenovo? 

Poate te intereseaza si