aplicatii disponibile in appstore

Apple oferă returnarea la cerere a plați pentru aplicațiile descărcate din App Store în termen de 14 zile de la achiziție în cazul în care esti nemulțumit.

Europenii au motive de bucurie, magazinul App Store, al celor de la Apple oferă posibilitatea cumpărătorilor să primească banii înapoi pe aplicatiile, melodiile sau cărțile descărcate din iTunes sau Appstore în termen de 14 zile.

Exact ca și la eMAG, poți returna achiziția și nu ești întrebat nimic despre motivul pentru care vrei banii înapoi. Progamul este disponibil pentru tări ca Marea Britanie, Italia, Franța, România plus alte tări europene.

Aceast drept oferit clienților nu vine de la sine, acesta a apărut datorită unei noi directive Europene prin care obligă magazinele, indiferent de natura lor să primească banii în termen de 14 zile, dacă serviciul sau produsul nu este corespunzător.

Acesta este un motiv în plus pentru cei care au ales produsele Apple contra celor furnizate de Google (Google PlayStore) la care este acceptată returnarea plații în maxim 2 ore de la achiziție.

Ce trebuie să faci pentru returnarea banilor:

1.Deschideți pagina de raportare =>  Semnalare probleme & Returnare plată  

2.Introduci datele contului tău

3.Alegi aplicația pentru care dorești returnarea banilor

4.Semnalezi motivul

5.Dai 10ubmit

6,La final o să primești pe mail confirmarea.

Temenul pentru returnarea banilor este de 5-7 zile

Galerie Foto:

Ce părere ai despre această nouă posibilitate de returnare a banilor pentru aplicații în termen de 14 zile? 

Poate te intereseaza si