samsung monitor

Dupa ceasuri smart și un smartphone cu sistem de operare TIZEN desinat celor din Rusia, Samsung a decis să instaleze pe toate televizoarele smart lansate în 2015.

Trecutul lui TIZEN a fost strans legat până de curând doar de ceasuri smart și doar un singur telefon smart. Fiind deja în 2015, Samsung s-a decis să facă o schimbare în cazul televizoarelor inteligente. Primele televizoare cu sistem de operare TIZEN, vor fi prezentate anul acesta la Consumer Electronic Show 2015.

Media Sharing-ul pe noile televizoare smart o să fie îmbunătățit datorită Wi-Fi Direct-ului în special pe telefoanele sau tabletele ce rulează aplicația Samsung Smart TV. Distribuirea de conținut o să poată să funcționeze și de la televizor spre smartphone/tabletă dar și invers, un lucru foarte avantajos.

Aplicații preinstalate pe care o să le ruleze noul sistem de operare:

Samsung Sports Live – Sportul este doar la un click distanță.

PlayStation Now – Jocurile pentru consola Sony se pot descarca și juca direct pe televizor atât timp cât ai un joystick DualShock 4.

Just Dance Now – Cu telecomanda sau telefonul tău în mână dansezi și bonus arzi caloriile.

Bingo Home – Joci bingo, chiar din fața televizorului tău Smart. Jocul este bazat pe viitorul film produs de DreamWorks numit HOME.

O mișcare inspirată face Samsung, după ce în urmă cu fix un an de zile, LG a lansat webOS, sistem de operare ce a propulsat vânzările de televizoare smart LG.

Să nu ai un Smart TV indiferent de model, la prima vedere nu este o mare problemă, însă după ce iți dai seama cât de mult continut de calitate se găseste pe YouTube iar majoritatea televizoarelor Smart de astăzi au deja aplicație instalată deja începe să te pună pe gânduri achiziția

Un simplu exemplu este aspectul muzical, poți să uiti de posturile muzicale din țară sau străinatate. Iți faci un cont de YouTube, selectezi muzica favorită și apoi o adaugi în playlisturi pe care le vezi și asculți apoi.

Ce părere ai despre alegerea celor de la Samsung cu sistemul de operare TIZEN? 

Poate te intereseaza si