galaxy note 4

Samsung a lansat primul smartphone cu tehnologie LTE Advanced (LTE-A) Tri-Band Carrier Aggregation (CA).

Dispozitivele Galaxy Note 4 echipate cu această tehnologie le oferă utilizatorilor o viteză de descărcare de 300 Mbps, de patru ori mai rapidă decât serviciile LTE 4G disponibile acum. Această tehnologie va oferi o experiență multimedia de neegalat, prin viteze de navigare pe internet mai rapide pentru mai mult conținut digital și acces la aplicații și informații.

Samsung Galaxy Note 4 echipat cu tehnologia LTE-A Tri-Band CA le va oferi utilizatorilor cea mai bună rețea disponibilă pe piață, selectând lățimile de bandă în mod optim. Dispozitivul detectează trei frezvențe diferite și le integrează într-o singură conexiune ce suportă rețele de categoria 6, cu viteze până la 300 de Mbps. Astfel, utilizatorii pot descărca un film de 700 de MB în aproximativ 19 secunde sau 10 melodii de 40 de MB într-o singură secundă.

Pe măsură ce tehnologia telecomunicațiilor continuă să se dezvolte, Galaxy Note 4 echipat cu LTE-A Tri-Band CA va fi disponibil în rețele de categoria 9, cu viteze de descărcare până la 450 de Mbps ce vor fi disponibile publicului în cursul anului 2015.

Angajamentul Samsung de a le oferi utilizatorilor tehnologia 4G LTE a fost respectat în cursul anului 2014 prin lansarea Galaxy S5 LTE+ și Galaxy S5 Broadband LTE, care le-au oferit utilizatorilor cele mai rapide viteze de descărcare la momentul lansării lor pe piață. În timpul Mobile World Congress 2014, Samsung a prezentat primele soluții LTE-A Tri-Band CA cu viteze de 450 de Mbps.

Samsung Galaxy Note 4 LTE-A

Poate te intereseaza si