Microsoft și Sony au fost atacați de hackeri în prima zi de Crăciun.

În prima zi de Crăciun, cei de la Microsoft și Sony, mai exact Xbox Live și Sony Playstation Network au primit un cadou surpriza din partea hackerilor.

Sunt convinsă că o să va gândiți că probabil este un lucru normal pentru că fiecare dintre noi are liber în zilele de sărbătoare, dar nu acesta este motiv.

Un grup de hackeri s-au gândit că prima zi de Crăciun ar fi momentul optim pentru un atac asupra consolelor online a celor de la Microsoft și Sony.

În dimineață zilei de Crăciun, după ce cadourile primite de la Moș au fost despachetate, utilizatorii de Xbox și Playstation au putut constata că nu au cum să se joace pe console sau să cumpere jocuri.

 

Microsoft si Sony au fost atacati de hackeri

 

Cu toate că cei de la Sony și Microsoft nu au recunosc faptul că au fost atacați de hackeri, faimosul grup de hackeri “Lizard Square” au anunțat în mod oficial că sunt responsabili de faptul că Xbox-urile și Playstatione-urile au fost offline o bună perioadă de vreme.

Cei de la Sony s-au mai confruntat cu astfel de probleme la începutul lunii decembrie, după care a urmat atacul asupra sistemelor Sony Pictures Entertainment ce au dus la dezvăluirea multor informații confidențiale.

 

Poate te intereseaza si