Bucuria Sărbătorilor de iarnă a poposit în secția de Oncologie a Spitalului Fundeni, unde fiecare copil se bucură de astăzi de câte o tabletă UTOK și aplicații educative preinstalate.

Apropierea sfârșitului de an a dat posibilitatea UTOK de a aduce magia Sărbătorilor de iarnă la Spitalul Fundeni, secția Oncologie. Fiecare copil are de acum o tabletă UTOK ce îi oferă nenumărate moduri de joacă, lecții educative și acces la sute de mii de aplicații care să îi mărească apetitul pentru cunoaștere. Tabletele beneficiază de aplicații educative, ce încurajează învățatul prin jocuri.

Utok aduce magia sarbatorilor de Craciun la copiii bolnavi

Tradiția cadourilor de Sărbători a început în 2011, iar la originile acesteia stă Alina Iatan, fiziokinetoterapeut. În fiecare an s-au oferit hăinuțe, dulciuri și jucării, iar de astăzi, tabletele UTOK își fac loc sub bradul de Crăciun al copiilor.

De bucuria adusă de Sărbători copiilor din secția Oncologie este responsabil și Cristian Manafu, alături de 60 de bloggeri care au dedicat o parte din site-urile lor cauzei de conștientizare a necesității tehnologiei în viață copiilor de la Spitalul Fundeni.

DSC_8314

 

Poate te intereseaza si