Care sunt cele 5 erori făcute de mai marii producători de smartphone-uri în 2014?

După cum bine știți sau mai bine zis, ați simțit, 2014 a fost și este un an cu lucruri bune și mai puțin bune pe toate planurile.

Așa s-a întâmplat și în piața telefoanelor mobile, unde, branduri importante de smartphone-uri au lansat telefoane care folosesc o tehnologie avansată dar care uneori nu au avut succesul dorit.

Cei de la PCWorld au analizat mai în detaliu fiecare lansare care a avut loc în 2014 și au ajuns la concluzia ca piața telefoanelor mobile s-a confruntat cu 5 mari dezamăgiri sau erori.

list-of-best-smartphone

1. Camera secundară a lui iPhone 6
Pe cât de așteptate și lăudate au fost noile modele de iPhone 6, pe atât am fost dezamăgiți de echipa lui Tim Cook care a consider că cei 1,2 MP cu care vine camera frontală este suficientă pentru selfie-uri.

2. Design-ul lui Samsung Galaxy S5
Conform celor de la Gartner, vânzările produselor Samsung au scăzut și datorită ultimul model lansat al familiei S. Pentru cei care totuși au ales să îl cumpere pe Samsung Galaxy S5 au observat faptul că telefonul este realizat complet din plastic. Abia de la Galaxy Note 4 încoace, sud-coreeni au optat și pentru rama metalică în combinație cu un material care imită pielea și care îți oferă siguranță atunci când îl ții în mână.

3. Motorola Moto G nu are LTE
Modelul original de Motorola Moto are LTE și datorită acestui lucru, ar fi trebuit ca și Moto G să aibă sau măcar să se anunțe oficial de lipsa acestuia. În curând, LTE va deveni o funcție de bază pentru fiecare smartphone ce urmează a fi lansat.

4. Display-ul lui Nokia Lumia 530
Modelul de Nokia Lumia 520 a fost un real succes pentru cei de la Microsoft care pentru un preț nu foarte mare, oferea utilizatorilor de smartphone-uri un design și o tehnologie de calitate. Același lucru nu putem spune despre Nokia Lumia 530 care are un ecran foarte dezamăgitor.

5. Prețul inițial a lui Amazon Fire Phone
Cei de la Amazon au decis ca cei care doresc să achiziționeze telefonul trebuie să plătească 650 de dolari pe un telefon care nu vine cu cine știe ce funcții deosebite pentru a își merita prețul.

Poate te intereseaza si