Samsung Electronics a identificat cinci tendințe care au potențialul de a ne schimba viețile în 2015 și după.

Noile tehnologii, evoluția comportamentului comsumatorilor și schimbarea atitudinilor în mediul de afaceri și în rândul autorităților vor aduce o mare schimbare în viața noastră de zi cu zi în 2015 și în anii ce vor urma.

Tech-Trends-2015

Previziunile Samsung sunt următoarele:

1. Tehnologia mobilă va crea o nouă eră pentru liderii de business. Oamenii de afaceri se vor baza tot mai mult pe tehnologia mobilă, pentru a fi astfel mai bine organizați, mai informați și mult mai eficienți.

2. Oamenii își vor restructura viața profesională în funcție de „orele de putere” personale, acest fapt fiind posibil prin faptul că tehnologia le va putea dezvălui intervalele de performanță maximă pentru ei.

3. Tehnologia virtuală și folosirea inovatoare a ecranelor vor conduce la o nouă generație de magazine digitale, permițându-le retailerilor să își depășească barierele legate de spațiu sau chirie.

4. Sistemele automate de acasă vor trece de la „geek” la „chic”, datorită unei îmbunătățiri substanțiale a experienței de utilizare.

5. Fiecare copil care se va naște în următoarele 12 luni va învăța programarea ca materie de bază, alături de literatură și matematică.

Ce părere aveți despre viitoare tendințe? Vor avea ele un impact major asupra caselor, a locului de muncă, a rutinei, obiceiurilor de cumpărare și asupra educației noastre?


Poate te intereseaza si