Orange dă posibilitatea abonaților să iși cumpere aplicații din Google Play iar plata să fie facută la factura lunară sau din creditul de pe cartelă prepay.

 

De azi, clienții Orange pot să achiziționeze, atât jocuri cât și aplicații cu ajutorul creditului pe care-l dețin pe telefon, sau, în cazul în care dețin un abonament Orange, se poate achiziționa din magazinul Google Play prin facturarea numărului respectiv.

Clienții puteau achiziționa astfel de jocuri și/sau aplicații prin plată, cu ajutorul unui card bancar. Însă, de astăzi, clienții Orange pot să efectuze direct, de pe numărul lor de telefon, cumpărături din magazinul Google Play. Această modalitate este valabilă pentru utilizatorii de Orange Prepay și/sau abonații Orange, urmând ca pe viitoarea factură Orange să-ți fie afișat costul produselor cumpărate.

Clienții și abonații Orange pot descărcat astfel de jocuri și aplicații în valoare maximă de 15 euro, pe fiecare joc/aplicație. Limita tranzacțiilor pe lună este de doar 50 euro.

În cazul în care cumperi pentru prima dată din magazinul Google Play, fiind un client Orange, trebuie să optezi pentru o modalitate de plată, adăugând opțiunea de facturare prin operatorul de telefonie mobilă; aceasta se afișează imediat după ce s-a selectat produsul/produsele dorite.

Pentru mai multe detalii despre această modalitate de plată din magazinul Google Play, se pot găsi pe orange.ro.

Galerie foto:

 

Poate te intereseaza si