Nu ai idei pentru Crăciun? Vezi recomandările celor de la EuroGsm.

Mai sunt câteva zile până la Crăciun, iar EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri în domeniul telecom, le oferă celor care nu au finalizat cumpărăturile câteva idei de cadouri tech, cu care îi vor impresiona pe cei dragi. Astfel, telefoanele inteligente, gadget-urile și accesoriile pot fi cadouri ideale, pentru orice buget.

Cadouri tech pentru doamne și domnisoare

Pentru doamne și domnișoare, EuroGsm recomandă husele de telefon tip book case, care protejează telefonul în momentul în care este pus alături de chei sau alte obiecte. Aceste huse sunt disponibile în diverse modele și culori, unele având buzunare dedicate cardurilor bancare. Un cadou practic ar putea fi și localizatorul de obiecte StickNFind Bluetooth, un accesoriu de mărimea unei monede, care se poate atașa la orice obiect, de la chei până la laptop sau o tabletă. Dispozitivul poate fi urmărit cu ajutorul aplicației instalate pe mobil și trimite alerte luminoase sau sonore cu privire la locația obiectului căutat.

Procell Case

 

Accesorii tech de sărbători pentru cei dragi

Pentru a simți spiritul Crăciunului chiar și prin intermediul tehnologiei, minidifuzorului Puro Christmas Ball,  în formă de glob, oferă ocazia de a asculta colindele preferate, prin intermediul conectorului universal de 3,5 mm.

Puro Chrismas Ball

În ceea ce privește cadourile pentru domni, aceștia se vor bucura, cu siguranță, de un ceas LG G Watch R, primul smartwatch cu ecran rotund, un accesoriu esențial pentru orice om de afaceri.

LG G WATCH R

Cei pasionați de sport și care își doresc o condiție fizică bună, se pot orienta către o brățară care monitorizează activitatea în orice moment al zilei, sau chiar al nopții, precum FitBit Flex Activity&Sleep.

bratara fitness eurogsm

Telefoane și tablete sub 1.000 lei 

Cei care doresc să fie propriul Moș Crăciun își pot achiziționa un telefon dual-SIM, cum este HTC Desire 616, cu procesor octa-core și ecran atractiv, cu rezoluție HD.

Nokia Lumia 730  va fi dispozitivul preferat de către persoanele care preferă un telefon care nu le va da bătăi de cap cu personalizarea și instalarea de aplicații sau jocuri. Telefonul rulează un sistem de operare Windows Phone, are și funcție dual-SIM, memorie de stocare de 8 GB și un ecran generos, de 4.7″. Este disponibil în mai multe variante de culoare, iar prețul rezonabil de 999 lei îl clasează printre favoritele din gamă.

În materie de tablete, Allview Viva H7S 3G și Samsung Galaxy Tab 3 Wifi sunt două gadget-uri cu procesoare quad-core și specificații tehnice de nouă generație, care vor face zilele reci de iarnă să fie trecute ușor cu vederea.

Sărbători fericite tuturor! 

Poate te intereseaza si