Cu toții știm cât de important este, atât pentru noi cât și pentru Facebook, butonul de like, dar oare cât de bine venit va fi butonul de dislike?

Normal și firesc era ca încă de când Mark Zuckerberg s-a gândit să introducă butonul de like la fiecare poză sau postare pe care utilizatorul o scrie pe Facebook, să-l aduce și pe butonul de dislike/unlike, deoarece dintre milioane de utilizatori pe care îi are Facebook în clipa de față, nu are cum ca toată lumea să fie de acord cu ceea ce scrii tu sau cu să îi placă toată fotografiile tale.

În clipa de față cel care îți apreciază pozele sau postările poate să îți dea like și share, în timp ce cei care se află în tabară adversă, nu pot face nimic. Nu primești like de la ei sau mai rău te trezești cu unfriend.

Cu toate acestea, compania lucrează la dezvoltarea unei alte funcţii similare cu a nu aprecia o stare sau o fotografie.

facebook button dislike

” Ne gândim la un buton de Dislike. Butonul de Like este foarte valoros fiindcă îți permite să-ți exprimi rapid o emoție pozitivă când cineva împărtășește ceva. Sunt însă mai multe sentinmente pe care oamenii vor să le exprime pe Facebook, în afară de cele pozitive . De multe ori oamenii povestesc lucruri triste sau lucruri sensibile din punct de vedere cultural și social și foarte des oamenii ne spun ca nu se simt confortabil sa apese like fiind “îmi place” nu este sentimentul potrivit cand cineva apropiat a avut un deces sau a are o problema grava. Cred ca ar fi bine să le dam oamenilor mai multa putere să-și exprime o gama larga de emotii. Trebuie să găsim însă modul corect de a face asta pentru a nu se ajunge la umilirea celor care postează.”, a recunoscut Mark Zuckerberg.

Voi ce părere aveți despre posibila introducere a butonului de dislike?

Poate te intereseaza si