Youtube ne permite să-i transformăm videoclipurile în animație GIF.

îPână nu de mult, pentru a crea un GIF trebuia să parcurgi mai mulți pași. Fără instalarea aplicației în calculator și editarea manuală a lui, nu puteai realiza un GIF animat. O altă variantă mai simplă era instalarea unei extensii din browser care știa să transforme videoclipurile în GIF.

Pentru că cei de la Google au observat că tot mai mulți internauți sunt pasionați de animații, au ajuns la concluzia că noua funcție a Youtube-ului de a îl lăsa să transforme videoclipurile direct în GIF fără prea mult efort, ar fi de mare ajutor pentru aceștia.

În momentul de față, această funcție a Youtube-ului este în teste deoarece foarte puține canale permit acest lucru fişierele pot folosi maxim şase secunde de material.

Cum transformi un videoclip de pe Youtube în GIF?

GIF youtube

În meniul de share, a apărut mai nou și tabul de GIF care, având încărcat complet clipul, te lasă să transformi în GIF, momentan, doar șase secunde din el. Printr-un simplu click, cele șase secunde selectate se transformă într-o animație GIF. Cât de curând, cei de la Google vor permite transformarea integrală a videoclipului în animație.


Poate te intereseaza si