iCentre oferă clienților săi persoane juridice și persoane fizice autorizate, în parteneriat cu GRENKE, o modalitate de finanțare simplă, rapidă și eficientă care are la bază un contract atractiv de închiriere pe termen lung.

iCentre a lansat săptămâna trecută campania de financing, destinată fanilor Apple ce își doresc sau chiar au nevoie de un device, dar nu-și permit să-l achiziționeze.

Cu toții știm cam care sunt prețurile de vânzare-cumpărare al unui iPhone, iPad, Macbook și tocmai din această cauză nu toată lumea și-l poate permite.

Indiferent că ești personă fizică sau juridică, iCenter te ajută să poți să îți cumperi un idevice. Cu 12 rate pe lună fără dobândă poți să ai modelul de iPhone, iPad, Macbook dorit.

Despre condițiile pe care trebuie să le îndepliniți precum și pasii pe care îi aveți de urmat pentru a beneficia de această finanțare le găsiți la iCenter pe site – www.icenter.ro.

ipad air 2 de la 199 ron luna

 

 

 

În cazul în care pe lista cadourilor de Crăciun se află și prieteni mai pretențioși sau cărora nu știi încă ce cadou să le faci, iCenter a lansat posibilitatea de a face cadou un gift card.

gift cards icenter

Poate te intereseaza si