În luna ianuarie, cei de la Microsoft, ne-au promis primul preview a lui Windows 10.

Cu toate că pâna la începutul lui 2015 nu mai este prea mult timp, pe internet a apărut deja build 9901 special pentru consumatori, în care sunt evidențiate schimbările pe care s-au axat cei de la Microsoft atunci când au conceput cel mai nou sistem de operare pentru laptopuri, calculatoare personale – Windows 10.

Analizând imaginile apărute cu Windows 10, constatăm că și pe calculator vom avea, în sfârșit o secretară personală, care va răspunde la comenzile vocale. Pe noua secretară nu o va mai chema Siri, ci Cortana și este una dintre cele mai importante funcții pe care cei de la Microsoft au introdus-o.

windows 10 preview

 

Un alt lucru nou descoperit în acest imagini este noua aplicație Xbox, ceea ce până acum nu am întâlnit. Cei pasionați de jocurile pe Xbox, își vor putea descărca foarte ușor jocurile preferate din Windows Store deoarece Microsoft va integra magazinele Xbox Music și Xbox Video în Windows Store.

xbox windows 10

Cu toate acestea, versiunea finală de Windows 10 va fi mult schimbată.

Suntem tare curioși care dintre funcțiile noi introduse de Microsoft și apărute pe internet vor rămâne și care se vor mai schimba.

 

Poate te intereseaza si