Allview a lansat tableta Wi8G. Dispozitivul are un sistem de operare Windows, procesor IntelAtom, display IPS de 8 inchi și conectivitate 3G.

„Dorim sa ținem pasul cu evoluția tehnologiei, așadar ne-am propus ca standard al calității produselor noastre inovația și performanța. Nu lansăm doar o tabletă elegantă și ușor de utilizat, ci și performantă. Mai mult, datorită conectivitatii 3G și a sistemului de operare Windows, device-ul se transformă oricând într-un birou mobil pentru susținerea activității persoanelor active, mereu în mișcare,” a declarat managerul general al companiei, Lucian Peticilă.

Tableta are memoria RAM de 1 GB și spațiu de stocare de 16 GB.

Wi8G are inclusă subscripția Office 365 Personal pentru un an ce poate fi utilizată pe tabletă și pe incă alte două device-uri cu Windows, un smartphone și un PC. Aceasta vine împreună cu 1 TB spațiu de stocare în OneDrive.

Display-ul IPS de 8 inchi al tabletei Wi8G redă imaginile în culori vii și transformă device-ul într-unul ușor de transportat și mereu la îndemână.

Cu un design slim și elegant, tableta este disponibilă în două culori, alb și negru. Cele două camere foto și aplicația Skype elimina problema distanței, utilizatorii putand sa converseze in orice moment prin apeluri video.

Tableta Wi8G este disponibilă pe bază de precomandă la preţul de 749 lei, iar livrările vor fi făcute începând cu data de 28 decembrie 2014.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe website-ul companiei, www.allview.ro.

Allview Wi8G

Poate te intereseaza si