Așa cum ne-au promis, cei de la Samsung se pare că se țin de cuvânt și vor veni cu un nou design, fresh, revoluționar pentru toate produsele ce urmează să fie lansate din 2015.

Primul pas a fost făcut cu lansarea lui Samsung Galaxy Alpha, un telefon echipat cu tot ce este mai bun și cu un design diferit față de modelele anterior lansate.

Următorul pe lista schimbărilor revoluționare este Samsung Galaxy S6. Deja pe internet au apărut primele poze și informații cu Project Zero.

Dacă ne luăm după numele de cod pe care sud-coreeni de la Samsung l-au ales pentru Samsung Galaxy S6, se pare că acesta nu va semăna cu nici unul din modele din marea famile Galaxy S, fiind conceput de la zero.

Specificațiile prezentate în AnTuTu sunt unele de top, display Quad HD cu rezoluție de 1440 x 2560, camera principală de 20 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli. Procesorul ales este Exynos 7420, pe 64 de biți, procesor grafic ARM Mali-T760. Sistemul de operare ales, evident proaspătul Android 5.0 Lollipop, alături de 3 GB memorie de ram și memorie de stocare generoasă, 32 GB.

Telefonul tău se află pe lista celor care primesc update la Android 5.0 Lollipop?

Modelul revoluționar a celor de la Samsung, Samsung Galaxy S6 va fi lansat în februarie și va fi de nerecunoscut.

Până la lansarea lui Samsung Galaxy S6 vă puteți bucura de performațele lui Samsung Galaxy S5 sau Samsung Galaxy Alpha.

Samsung Galaxy S6

Poate te intereseaza si