QuickMobile.Ro oferă prin tragere la sorți, unui cititor sau cititoare Mobile247.Ro, produsul sau produsele dorite în valoare totală de maxim 500 de lei 

Concurul s-a incheiat. Vezi la finalul articolului extragerea și caștigatoarea. 

Concurs Mobile247 by Quickmobile

 

Cine nu își dorește un cadou? Probabil nimeni nu poate nega acest lucru. Quick Mobile îți oferă șansa să îți alegi un produs sau mai multe în valoare totală de 500 de lei. Nu e deloc greu să câștigi produsul/produsele dorite cu doar 1 sau mai multe link-uri.

Perioada de desfășurare: 14 Decembrie – 22 Decembrie 2014

Iată ce trebuie să faci:

1. Accesezi  => www.QuickMobile.ro
2. Navighezi prin site și îți alegi produse sau un produs în valoare de maxim 500 de lei.
3. După ce ai ales produsul, intri înapoi pe Mobile247.Ro și sub formă de comentariu, postezi link-ul produsului/produselelor alese de tine. Se acceptă doar 1 comentariu per persoana.
4. Fiecare comentariu introdus va primi un număr de înregistrare urmând ca pe data de 22 Decembrie 2014, la ora 14:00 să facem extragerea câștigătorului.
5. Câștigătorul sau câștigătoarea va fi anunțată pe site și prin e-mail, urmând ca după ce a oferit datele complete de contact, Quick Mobile să ii expedieze gratuit produsele sau produsul ales în valoare de  maxim 500 de lei.

Concluzii:

Toate comentariile fără link sau doar cu numele produselor nu se înscriu în participarea la extragere.
Comentariile ce nu apar, urmeaza sa fie intai aprobate si apoi afisate.
Extragerea se va face la ora 14:00, pe data de 22 Decembrie 2014. Site-ul în care se vor introduce toate numerele de înregistrare este Random.Org.
Îți recomandăm ca pe data de 22 Decembrie, să îți verifici e-mailul și să răspunzi rapid, pentru ca până de Craciun să îți ajungă produsul/produsele alese de tine de la Quick Mobile.
Nu mai sta pe gânduri, mergi pe www.quickmobile.ro și alegeți produsul sau produsele în valoare de maxim 500 de lei.

Extragere

Concursul s-a încheiat. Caștigatoarea este Aniela Deby, numărul 14 în concurs. 

Felicitări!  

Poate te intereseaza si