TP-LINK  lansează noul router Archer C5, cu viteze Wireless de până la 1,2 Gbps, alături de adaptorul USB Wireless Dual Band, Archer T2U.

Archer C5 – Conexiuni simultane de până la 1,2Gbps

Cu viteza wireless de 867Mbps în frecvența liberă de 5GHz și 300Mbps în frecvența de 2,4GHz, TP-LINK Archer C5 oferă flexibilitatea a două rețele dedicate și asigură cele mai bune performanțe wireless. Aplicațiile simple, cum ar fi trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet, pot folosi frecvența de 2,4GHz în timp ce aplicațiile care necesită o lățime de bandă mai mare, cum ar fi jocurile online sau streamingul video HD, pot folosi frecvența de 5GHz. Mai mult, toate aceste aplicaţii pot funcţiona simultan fără să apară blocaje sau întârzieri.

Noul dispozitiv asigură un semnal wireless excelent în toate direcţiile datorită celor şase antene, care au la bază o tehnologie avansată care asigură un semnal wireless excelent în toate direcțiile, fără întreruperi. Cele trei antene externedetașabile sunt dedicate bandei de frecvență de 5GHz, în timp ce cele trei antene interne sunt dedicate benzii de frecvență de 2,4GHz. Acoperirea este la rândul său îmbunătățită, vitezele crescute menţinându-se şi pe distanțe mai mari, semnalul fiind destul de puternic pentru a acoperi întreaga casă sau birourile cu suprafețe generoase.

TP-LINK Archer C5 este ideal şi pentru crearea unei reţele stabile și deosebit de rapide prin cablu. Echipat cu un port WAN Gigabit și patru porturi LAN Gigabit, noul router asigură conexiuni prin cablu cu viteze de până  la 10 ori mai rapide decât conexiunile realizate în standardul Fast Ethernet.

Pentru a facilita partajarea de imprimante, documente și fișiere media în întreaga rețea locală sau chiar și la distanță folosind funcția server FTP inclusă, Archer C5 a fost echipat cu două portui USB 2.0.

O noutate este aplicația TP-LINK Tether, care reprezintă cel mai simplu mod de accesare, gestionare și partajare a resurselor routerului, folosind sisteme de operare mobile precum IOS sau Android. Tether uşurează configurarea routerului, stabilirea controlului parental şi partajarea fișierelor în reţea, direct de pe smartphone sau tabletă. În plus, interfaţa intuitivă oferă informaţii importante precum starea routerului, utilizatorii logaţi la el sau privilegiile de access ale acestora.

Archer-T2U_02

 

Archer T2U – adaptorul USB care asigură un semnal WiFi stabil

TP-LINK Archer T2U, este un adaptor USB Wireless cu frecvențe simultane de 2,4GHz şi 5GHz, care îmbunătățește capacitățile wireless ale laptopurilor şi computerelor. Noul adaptor oferă conexiuni wireless de până la 433Mbps în frecvența liberă de 5GHz și de până la 150Mbps în frecvența de 2.4GHz, Archer T2U este alegerea perfectă pentru utilizatorii care au nevoie de o conexiune stabilă şi rapidă. Banda de frecvență de 5GHz este ideală pentru streaming-uri video HD și jocuri online fără întreruperi.  În același timp, banda de frecvență de 2.4GHz  poate fi folosită pentru descărcarea de e-mail-uri sau pentru navigarea pe Internet.

Noile dispozitive vor fi disponibile în oferta magazinelor de specialitate cu preţuri recomandate de vanzare începând de la 439,99 Lei pentru routerul TP-LINK Archer C5 şi 94,99 Lei pentru adaptorul USB wireless TP-LINK Archer T2U.


Poate te intereseaza si