20 de ani, atât timp a trecut de la lansarea primei console PlayStation. Anul acesta, cu ocazia acestei aniversări Sony lansează o ediție limitată de PlayStation 4.

La data de 3 Decembrie 1994, Sony lansa prima sa consola de jocuri video. PlayStation 1, au trecut deja 20 de ani de la această lansare iar consola de jocuri a ajuns deja la generatia a 4-a.

Această aniversare aduce o supriză fanilor consolei video, generația a 4-a va împrumuta culoarea primei generații în cazul consolei sau  a accesoriilor, schimbare ce speră să aducă astfel aminte utilizatorilor actuali de prima consolă.

Dacă te gandesti că este o editie disponibilă într-un număr mare, te înșeli. Play Station 4, 20th Anniversary Edition va avea doar 12.300 de unități disponibile la nivel global pentru un preț de 499 euro în Europa.

 „Consola <<PlayStation®4 20th Anniversary Edition>> este un model cu adevărat special, care te duce cu gândul la primul PlayStation, sursa de inspiraţie pentru toate platformele PlayStation lansate în ultimele două decenii. Această ediţie limitată a consolei PS4 combină armonios nostalgia celor mai înflăcăraţi fani PlayStation, cu cea mai bună experienţă de gaming de la ora actuală”,  a declarat Andrew House, Preşedinte şi Group CEO al Sony Computer Entertainment, Inc.  „Consola <<PlayStation®4 20th Anniversary Edition>> este simbolul aprecierii noastre pentru toţi fanii, publisherii şi partenerii noştri care au dat dovadă de o susţinere fără margini în ultimii 20 de ani. Ne bazăm în continuare pe ajutorul lor pentrua construi împreună viitorul PlayStation în anii care urmează. Rămânem neclintiţi în scopul nostru de a livra cea mai bună experienţă de gaming din lume şi de a oferi cea mai bună platformă pentru gameri.”

Specificatiile PlayStation 4 20th Anniversary Edition:

Denumire PlayStation®4  20th Anniversary Edition
Cod produs CUH-1100A A20 Series
Preţ orientativ Japonia: 49,980Yen + taxe

America de Nord: 499 dolari

Europa: 499 Euro

Conţinut pachet 1x consolă PlayStation®4 (HDD:500GB /culoare: Original Gray)

1x PlayStation®Camera (culoare: Original Gray)

1x Controller Wireless (DUALSHOCK®4 / culoare: Original Gray)

1x Stand vertical (culoare: Original Gray)

1 x Headset mono (culoare: Original Gray)

1 x cablu alimentare AC

1 x cablu HDMI cable

1x cablu USB

Manuale

Galerie foto PlayStation 4 20th Anniversary Edition:

Poate te intereseaza si