E-Boda a lansat zilele trecute două telefoane Storm V500S și V500S. Aceste telefoane sunt și pentru cei mai pretentioși atunci când vine vorba despre smartphone-uri chiar dacă au un preț foarte bun!

Storm V500s, este smartphone-ul unibody cu caracteristici de top cu performanțe foarte bune. Cu linii simple dar tot odata elegante, noul telefon poate să facă cu lejeritate competiție mărcilor internaționale producătorare de telefoane mobile.

Ecran mare, practic un standard la care au aderat și E-Boda, de 5 inch IPS, procesor Cortex A7 Octa Core cu o frecvență de 1,4 GHz, 1 GB memorie Ram, cameră foto de 14 Megapixeli și una frontală de 5 Megapixeli + o stocare de 16 GB.

În cazul în care procesorul Octacore și 16 GB memorie de stocare sau camera foto de 14 Megapixeli nu sunt iți sunt necesare, există și o alternativă. Storm V500, deci practic modelul fară S la final, vine echipat cu procesor Quad Core Cortex A7 la 1,3 GHz, 1 GB memorie Ram, 8 GB memorie de stocare și doar 8 Megapixeli camera foto principală. Variantele de culori disponibile fiind: negru sau navy blue. Grosimea în ambele cazuri este de doar 6.6 mm, deci telefoane deloc groase.

Sistemul de operare ales în ambele cazuri este produs de Google, Android 4.4

Iată ce a declarat oficialul E-Boda:

”Când frumusețea și rafinamentul întâlnesc tehnologia rezultatul este un smartphone performant. Storm V500s este un device puternic și rezistent, cu o eleganță care îi garantează un loc în ierarhia gadget-urilor de top. Noul model marchează vârful nostru de gamă în materie de smartphone-uri și ridică standardul dispozitivelor pe care le dezvoltăm pentru clienții noștri. Telefonul are forța de a transforma simpla utilizare într-o experiență multi-tasking acoperind cu succes toate palierele pe care clienții noștri le solicită de la un smartphone: eleganță, performanță și putere,” a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

Prețurile celor două modele este sub 1000 de lei și sunt disponibile deja la Emag:

E-Boda Storm V500S – 749 Lei
Eboda Storm V500 – 569 lei

Galerie foto E-Boda Storm V500S și V500

Poate te intereseaza si