Samsung S6 o să fie mai mare, probabil în tendințele perioadei actuale. Astfel va intra în competiție cu telefoane ca One Plus One sau Nexus 6.

A trecut deja o bună perioadă de timp de la lansarea modelului Galaxy S5, iar acum avem o poză cu rezultatele testului realizat cu aplicatia AnTuTu, din care se presupune că telefonul testat este viitorul Samsung Galaxy S6. Acesta se preconizează că o să fie lansat în prima jumătate a anului 2015 și este o apariție foarte așteptată de fanii smartphone-urilor Samsung.

Site-ul chinez CNMO a postat o poza cu presupusul Galaxy S6 (SM-G925F), direct din baza de date a celor de la AnTuTu.

Specificațiile prezentate în teste sunt unele de top, display Quad HD cu rezoluție de 1440 x 2560, camera principală de 20 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli. Procesorul ales este Exynos 7420, pe 64 de biți, procesor grafic ARM Mali-T760. Sistemul de operare ales, evident proaspătul Android 5.0 Lollipop, alaturi de 3 GB memorie de ram și memorie de stocare generoasă, 32 GB.

Sperăm ca noul model Galaxy S6, să împrumute ceva de la modelele Alpha sau Note 4, mai exact partea metalică foarte dorită de utilizatorii de smartphone-uri în ultima perioadă.

Dacă te întrebi când apare Galaxy S6, putem să ne gândim la faptul că o să fie lansat tot în luna Aprilie, la fel cum s-a întâmplat și cu modelul S5.

Samsung Galaxy S6 Antutu

Ce părere ai despre presupusul model Galaxy S6?

Poate te intereseaza si