Pasionații de aventură, de filme sau de jocuri se pot bucura de imagini Full HD de cea mai bună calitate, marca BenQ.

BenQ, lider global în furnizarea de soluții de imagine și producătorul numărul unu pe piața locală de videoproiectoare, îți propune să vezi imaginile Crăciunului 2014 la rezoluție Full HD.

Pasionat de aventură

Pentru cei care vor să imortalizeze fiecare coborâre pe pârtie în zilele de sărbătoare, BenQ SP2 este soluția ideală pentru înregistrare Full HD 1080p la 60 de cadre pe secundă. Controlul camerei este intuitiv și facil datorită ceasului telecomandă Live-View care îți arată în timp real încadrarea scenelor surprinse, îți permite să declanșezi sau să oprești înregistrarea printr-o singură apăsare de buton atunci când încadrarea sau experiența momentului dezvăluie imagini uimitoare. În plus față de controlul și vizionarea live a înregistrărilor ceasul oferă și funcțiile clasice ale unui ceas pentru sport: cronometru, timer și alarmă, putând fi folosit independent de camera video ca orice ceas pentru sport.

Bateria puternică de 2260mAh îți asigură înregistrarea continuă chiar dacă îți petreci toată ziua pe pârtie.

BenQ SP2

Maraton de filme

Dacă te gândești însă la un Crăciun liniștit, urmărind filmele preferate sau cele mai noi blockbustere, o imagine full HD proiectată pe un perete de pînă la 7 metri lățime sigur te va captiva. Proiectorul BenQ W1300 dispune de de gama de culori Rec.709, cel mai înalt standard al definiției de culori şi de certificarea ISFccc de calibrare a culorilor, folosite pentru proiectoarele profesionale de cinema. Astfel, noul model redă culori reale și strălucitoare, similare cu cele cele percepute de ochiul uman.

Difuzoarele interne de tip plug and play, cu o putere de 10W, oferă suportul audio necesar atunci când urmărești un film acasă sau vrei o experiență de gaming inedită.

BenQ W1300

 Gaming în cel mai mic detaliu

Cu design inspirat din jocul Art-of-War, monitorul BenQ XL2430T este cadoul perfect pentru împătimiții jocurilor video. Monitorul dispune de funcţia Motion Blur Reduction, are timp de răspuns de 1ms GTG şi oferă controlul ratei de actualizare prin Gaming Refresh Rate Optimization Management (100/120/144Hz). Totodată, monitorul BenQ XL2430T oferă culori intense, scală de ajustare, iar noua funcţie Black eQualizer sporește controlul oferit în joc. Funcţiile Auto Game Mode, Game Mode to Go, noua funcţie S Switch Arc şi Display Pilot contribuie la cea mai intuitivă experienţă de gaming. În același timp, tehnologiile EYE-CARE Low Blue Light şi Gaming-comfort Flicker-free îți asigură sesiuni de gaming prelungite fără disconfort.

Datorită funcției Gaming Refresh Rate Optimization Management care oferă rate de actualizare optimizate de 100/120/144Hz, beneficiezi de o experiență de joc impresionantă.

BenQ XL2430T

Poate te intereseaza si