Se lansează cea de a doua generație a telefonului cu două ecrane – YotaPhone 2.

Piața telefoanelor mobile vorbea despre el de la începutului lui 2014, însă compania rusească Yota Devices abia acum a reușit să ofere primele informații oficiale cu privire la data de lansare a celei de a doua generație de smartphone cu două ecrane – YotaPhone 2.

Cu toate că tuturor pasionaților de telefoane mobile li s-a părut foarte interesant design-ul și echipamentul pe care cei de la Yota Devices l-au folosit, pentru primul lor telefon de genul acesta, YotaPhone, a fost vândut pentru o bună perioadă de vreme doar pe teritoriul Rusiei.

yota phone 2Ca și prima generație, YotaPhone 2 vine cu două ecrane. Ecranul principal, cel de pe față telefonului vine cu un panou LCD tradiţional, asemănător cu oricare alt display al unui smartwatch. Cel de-al doilea ecran, cel de pe spate, îl face pe YotaPhone să fie mai deosebit decât restul, acesta folosind tehnologie e-ink. Aici vor fi afișate toate notificările primite de la aplicațiile deja instalate, liste de cumpărături, bilete de avion etc.

yotaphone-2-640

 

Întorcându-ne la informațiile apărute la începutul lui 2014 despre YotaPhone ne aducem aminte că:vine cu  display Full HD de 5″ pe partea din faţă, unul qHD (960x 540) de 4,7 pe spate, procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM, 32 GB spaţiu de stocare şi camere de 8, respectiv 2 megapixeli. Mai multe detalii oficiale despre echipamentul de dotare le vom afla pe data de 3 decembrie

Noul smartphone YotaPhone 2 va putea fi găsit începând cu a doua jumătate a lunii decembrie în ofertele magazinelor a 20 ţări europene la un preț de aproximati 700 de euro.

Poate te intereseaza si