Mult așteptatul smartwatch a celor de la Samsung – Samsung Gear S a ajuns și în magazinul online a celui mai mare retailer din România, eMAG.

Noul smartwatch Gear S al celor de la Samsung, între timp, se îndepărtează de linia tradițională Gear, cu ecranurile plate, către o unitate nouă curbată AMOLED. Întregul device se “mulează” mai fin pe brațul purtătorului, Samsung motivând acest lucru pentru o citire mai bună a notificărilor din mers.

Gear S are de asemenea integrat un modem 3G, asta însemnând că poate fi folosit fără să fie conectat la un smartphone iar utilizatorii pot face apeluri cu ceasul. Tradițională conectare prin Bluetooth rămâne valabilă, însă, utilizatorii pot schimbă între căile de conectivitate. Are un procesor dual-core de 1 GHz si 512 MB de RAM. Memoria internă este de 4 GB și vine cu o certificare IP67, adică el este rezistent la apă și praf.

Pentru toți cei care își doresc să poarte la mână un astfel de ceas inteligent,Samsung Gear S poate fi comandat de la eMAG pe alb și pe negru, la un super preț.

Cu aplicația de buzunar de la eMAG, cumpărăturile vor deveni o plăcere.

Ceasul inteligent a celor de la Samsung – Gear S.

Poate te intereseaza si