Folosești FireFox pe PC sau Laptop ? Acesta se va lansa și...

Folosești FireFox pe PC sau Laptop ? Acesta se va lansa și pe platforma iOS (iPhone, iPad, iPod) !

0

Firefox stie că odată ce nu mai colaborează cu Google, popularitatea s-a a început să scadă. După o bună perioadă de timp, aceștia înteleg importanța platformei iOS.

Utilizarea FireFox pe desktop/laptop nu este o noutate. Știrea că FireFox țintește prezența în magazinul AppStore al celor de la Apple începe să devină realitate. Chiar dacă nu s-a înteles motivul pentru care FireFox nu a dat importanta iOS-ului, e bine totuși că aceștia au deschis ochii și vor produce o versiune pentru produsele mobile Apple.

Deinteresul de până acum se pare că stătea la baza cerințelor foarte stricte cerute de Apple, astfel dacă FireFox adapta browserul la toate cerințele Apple, experiența utilizatorului putea să aibă de suferit.

Odată cu noul iOS 8, se pare ca Apple a făcut ceva schimbari la WebKit și astfel permite și altor browsere să aibă acelas nivel de performanță precum browserul propriu Safari.

Probabil că te întrebi când o să își facă FireFox apariția în magazinul AppStore, din păcate nu se cunoaște încă o dată clară.

 

Poate te intereseaza si

Statistici