ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat disponibilitatea în România a noilor laptopuri de gaming G751.

Ele au procesoare Intel Core, grafică NVIDIA GeForce GTX970M/980M și tehnologie exclusivă ASUS TurboMaster GPU pentru a oferi un nivel de performanță similar desktopurilor.

G751 are un nivel minim de zgomot, grație elementelor din cupru și celor două ventilatoare ce suflă aerul fierbinte prin grila din spate.

Construit special pentru pasionații de jocuri, G751 are taste speciale pentru accesul la Steam și înregistrarea jocurilor printr-un singur click, precum și tehnologii ASUS SonicMaster și ROG AudioWizard pentru un sunet optimizat în orice fel de joc.

Nivel de performanță similar desktopurilor

ROG G751 este motorizat de procesoare Intel Core i7 pentru o perfomanță de top, cerută de jocurile actuale. G751 beneficiază, de asemenea, de grafica NVIDIA GeForce GTX970M/980M pentru efecte vizuale precise. Performanțele generale sunt îmbunătățite de tehnologia ASUS TurboMaster care cuprinde aplicația exclusivă GPU Tweak și componente hardware actualizate pentru a suporta supratactarea plăcii grafice și un plus de performanță de 5%.

Efecte vizuale intense și jocuri online optimizate

ROG G751 are un ecran IPS Full HD anti-glare cu un unghi de vizualizare de 178 de grade pentru o schimbare nesemnificativă a culorilor atunci când este privit din lateral. G751 suportă ecrane externe 4K/UHD (ultra-high-definition), cu tehnologie Trinity Display, oferind utilizatorilor un total de până la patru ecrane (notebook-ul plus alte trei ecrane) ce pot fi folosite simultan prin intermediul conexiunilor HDMI 1.4, mini DisplayPort și VGA.

Această configurație este ideală pentru jocurile pe mai multe monitoare, vizionarea de filme sau pentru multi-tasking. G751 integrează GameFirst III ce optimizează rețeaua pentru a oferi utilizatorilor jocuri cursive. GameFirst III prioritizează pachetele pentru jocuri și alocă o lățime de bandă mai mare pentru jocuri fluide, fără latențe. Sunt disponibile patru moduri pentru prioritizarea pachetelor de date și setări manuale pentru utilizatorii care doresc să preia controlul total asupra rețelei.

Aplicația integrată Network Monitor oferă un instrument de administrare al traficului și testarea vitezei conexiunii de date.

G751 Asus

Design și funcții centrate pe jucători

ROG G751 menține design-ul inspirat de F-22 Raptor, ce poate fi găsit pe seriile G anterioare, afișând finisaje din aluminiu și un logo ROG iluminat. ROG G751 are taste dedicate pentru accesul imediat la Steam și înregistrarea gameplayului printr-un singur click.

ASUS ROG Macro Key poate fi programat cu până la trei comenzi pentru acțiuni complexe în jocuri, lansare de aplicații sau încărcarea unui website printr-o singură tastă.

Tastatura chiclet este ergonomică pentru mai mult confort, fiind ideală pentru sesiunile maraton de gaming. Tastele au iluminare ajustabilă ce strălucește în întuneric, iar tastele WASD sunt special marcate.

Prețuri și disponibilitate

Laptopurile ASUS ROG G751 vor fi disponibile în România la prețuri cuprinse între 5.199 lei și 11.299 lei (TVA inclus), în funcție de configurație.

Poate te intereseaza si