HTC știe și a învățat în ultimii ani cine este competiția directa. Samsung și LG pot să fie două mărci ce pot fi depășite doar prin specificații și calitati mult mai bune.

În 2015, HTC va lansa un nou smartphone flagship, un succesor pentru seria deja celebră One M, One M9. Lansat în 2013, cu o carcasa unibody și o cameră foto foarte lăudată, HTC One M7 a fost practic momentul când HTC a reușit să intre in liga smartphone-urilor de top.

După momentul One M7, anul acesta HTC a lansat modelul M8 cu performanțe din nou apreciate însă competitia cu brandurile de top este intensă. Din China au apărut zvonuri că noul HTC One M9, va fi mai mare. Dimensiunea display-ului va fi de 5.5 înch, cu putin sub Motorola Nexus 6.  Quad HD este rezoluția aleasă (2560×1440) o rezoluție foarte mare dar care se va preta perfect la display-ul gigantic.

Competiția nu se poate face doar cu un display mai mare, specificatiile sale tehnice (procesor si ram) sunt și ele mult mai bune. Procesorul ales fiind Qualcomm Snapdragon 805 sau 810, iar memoria RAM va insuma 3 GB, alegerea procesorului ține de perioada în care HTC va alege să lanseze noul flagship. O altă componentă foarte importantă este bateria, aceasta se zvoneste să fie una foarte mare, 3500 mAh.

Cum Apple a preluat Beats Music, noul M9 cu siguranță nu va mai fi echipat cu sistem audio Beats dar nu trebuie să iți faci griji. Competitorul direct al lui Beats, Bose este o posibilă variantă.

Camera foto va avea și ea un update bine meritat, rezoluția senzorului fiind de 16 Megapixeli și un senzor de stabilizare mult mai bun.

Se preconizează ca modelul One M9 va fi lansat 2015, luna martie în cadrul Mobile World Congress.

Tu ce ți-ai dori să aibă nou și totuși în plus fată de telefoanele produse de competiție?

HTC One M9 concept

Poate te intereseaza si