Cu ocazia Black Friday-ului, OnePlus One poate fi achiziționat fără invitație.

OnePlus One a intrat pe piața smartphone-urilor abia în 2013 iar datorită faptului că aceștia sunt o companie nouă, ei nu pot produce prea multe modele de telefoane într-un timp foarte scurt. Tocmai din acestă cauză, OnePlus One s-a gândit să introducă un sistem de invitații pentru a limita numărul de unități care ajung la cei interesați.

Prin aceste invitații, OnePlus One a reușit să intre în centrul atenției și totodată să păstreze un ritm constant de producție.

Cu toate acestea, cei de la OnePlus One s-au gândit că este cazul să deschide un One Plus One Store, în China, mai exact în Beijing. Magazinul va dispune de mult îndrăgitul telefon și accesorii pentru acesta.

Ca și planuri de viitor, compania OnePlus urmărește să mai deschidă și alte magazine în alte orașe importante ale Chinei.Black Friday One Plus One

Astăzi, de Black Friday, pentru a treia oară, poți să îți achiziționezi un OnePlus One și fără invitație. Comenzile nu se vor livra de pe o zi pe alta, ci compania promite ca până aproape de Crăciun toate comenzile să fie onorate.

 


Poate te intereseaza si