Apple, una dintre cele mai mari companii producătoare de telefoane mobile, este pe punctul de a lua o decizie cu privire la producția unuia dintre modele de iPhone.

În momentul de față, cele mai bine vândute modele de iPhone lansate de către cei de la Apple sunt: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s și iPhone 5c.

Conform celor de la Industrial and Commercial Times, este foarte posibil ca iPhone 5c datorită faptului că este un pic mai diferit decât restul modelelor, Apple să renunțe la el.

iPhone 5c a fost lansat în septembrie 2013, alături de fratele său mai mare, iPhone 5s. Altfel spus, iPhone 5c este varianta mai ieftină a lui iPhone 5s.

După cum bine știți, spre deosebire de iPhone 5s, iPhone 5c are carcasa din plastic, de diferite culori ( albastru, verde, galben, alb, roz) iar ca și dotări este mai slab decât 5s.

Scopul celor de la Apple a fost crearea unui telefon care să se adrese persoanelor care nu doresc să investească prea mulți bani în telefoanele lor.

În prezent, un iPhone 5c se vinde cu aproximativ 2000 lei și este singurul model de iPhone disponibil în 5 culori.

Apple va mai  lansa cel puțin un telefon în a doua jumătate a anului 2015, nefiind confirmat dacă se va continua cu iPhone 6s sau se va trece la iPhone 7.

În continuare, viitoarele modele de iPhone vor avea Touch ID și design de metal.

IMPRESII IPHONE 6 PLUS – DUPĂ TESTARE. 

iphone_5c_colors

 

 

Poate te intereseaza si