Lenovo lansează primul smartphone cu design multistratificat care iese în evidență prin stilul inovator.

Lenovo a lansat în România noul telefon VIBE X2, prezentat pentru prima dată la nivel global la IFA Berlin în septembrie 2014.

VIBE X2 este un smartphone extrem de uşor şi subţire, cu un design multistratificat şi o performanţă remarcabilă datorată noului procesor MediaTek MT6595m 4G LTE True8Core™ şi unei serii de accesorii inovatoare.

Lenovo VIBE X2 este primul smartphone din lume cu design multistratificat, care iese în evidenţă prin stilul proaspăt şi inovator. Pentru a-l asorta la stilul personal, consumatorii pot alege din patru palete îndrăzneţe de culori, dominate de alb, rosu, auriu şi gri închis.

Vibe X2_Black

Lenovo VIBE X2 este primul smartphone care foloseşte procesorul MediaTEK MT6595 4G LTE True8Core™, special conceput pentru a livra performanţă la un nivel impresionant. Procesorul este prevăzut cu o tehnologie de economisire a energiei care prelungeşte autonomia telefonului şi asigură o rulare impecabilă a celor mai solicitante aplicaţii precum jocurile sau vizionarea de filme HD. Pentru o experienţă multimedia perfectă, procesorul face echipă cu un ecran FHD de 5 inci cu unghi larg de vizionare.

Lenovo VIBE X2 este prevăzut cu două camere avansate, asistate de multiple opţiuni de fotografiere şi de editare. Această tehnologie le oferă utilizatorilor posibilitatea de a face poze şi filme de înaltă calitate. Utilizatorii îşi pot face selfie-uri cu camera video de 5MP-wide prevăzută cu declanşare prin gesturi. Camera foto din spate are 13MP, auto-focus şi este echipată cu un senzor de iluminare şi cu un flash LED care permite realizarea de fotografii clare şi strălucitoare. VIBE X2 are o generoasă capacitate internă de stocare de 32GB.

Vibe X2

 

 

 


Poate te intereseaza si