Cu Bitdefender BOX scapi de virușii care ți-au invadat tehnologia din casă.

Cei de la Bitdefender anunță pentru 2015, lansarea pe piață a unei cutii, BOX, așa cum au denumit-o aceștia, care va urma să securizeze atât calculatoarele, tabletele şi terminalele smartphone, cât şi smart TV-urile, frigiderele de ultimă generaţie, sistemele de iluminat sau sistemele de alarmă conectate la Wi-Fi.

Pentru început, Bitdefender BOX va fi concepută pentru piața americană și va putea fi pre-comandată începând cu luna viitoare. Lansarea oficială a Bitdefender BOX va avea loc la sfârșitul lui ianuarie, în Statele Unite ale Americii. Planul de lansare include piața americană, dar și câteva piețe din Europa de Vest

Bitdefender Box este o cocktail interesant între un firewall hardware, un router, un server VPN şi un echipament pentru detecţia intruziunilor. Având două porturi Ethernet, Bitdefender Box poate fi amplasat înaintea router-ului pentru a inspecta tot traficul care intră sau iese, poate fi amplasat între router şi reţeaua internă, poate fi conectat la unul dintre porturile Ethernet ale router-ului pentru a scana tot traficul din reţeaua internă sau poate fi folosit chiar ca router.

Bitdefender Box

Poate te intereseaza si