Începând cu primul trimestru a lui 2015, piața telefoanelor mobile inteligente, va fi invadată de un nou telefon nemțesc care vine cu un design și un spațiu de stocare unice.

De curând, cei de la Linshof au anunțat printr-un comunicat oficial, că noul Linshof  i8 va veni un un design unic și capacitate de stocare mare. Când vine vorba de preț, cei de la Linshof și-au descris produsul ca fiind un dispozitiv high-end care va fi vândut la preț de mid-range.

Linshof i8 Ce îl diferențiază pe Linshof i8 de restul telefoanelor este ecranul Full HD Super AMOLED de 5 inci care ascunde dedesubt un procesor octa-core de 2,1 GHz. Potrivit celor de la GSMArena,  am putea avea de-a face aici cu un model Qualcomm Snapdragon 810, sau un MediaTek 6795.La toate aceste echipamente se mai adaugă 3GB de RAM alături de 80 GB pentru stocarea datelor, din care 16 GB sunt special dedicați pentru noul Android 5.0 Lollipop cu care vine și aplicațiilor instalate. Camera sa este de 13 megapixeli, cu lentile wide angle de 28 mm si deschidere F/1.8. Camera frontala este de 8 MP, iar telefonul are incorporat o baterie de 3100 mAh.

Toate aceste dotări se vor ascunde sub carcasa de aluminiu de culoare neagră sau “coffee”.

Design-ul nici el nu va fi unul obișnuit, va avea forma unui trapez.

Linshof i8 nu va fi lansat singur, ci împreună cu o tabletă cu ecran de  2048 x 1536 pixeli și o baterie de 9.000 mAh.

Poate te intereseaza si