Exclusiv la Vodafone, utilizatorii pot achiziționa de acum noua Vodafone Smart Tab 4G, una dintre cele mai accesibile tablete 4G.

Vodafone Smart Tab 4G este cel mai nou membru al familiei terminalelor sub brand propriu si prima tableta Vodafone care permite conectivitate 4G, la viteza maxima de transfer de pana la 150 Mbps. Procesorul quad-core de 1.2 GHz si memoria de 8 GB (ce poate ajunge la 64GB cu extensia prin slot microSD) aduc rapiditate si putere noului terminal. Tableta dispune de un spatiu de stocare generos, iar ecranul HD de 8 inch ii confera o claritate uimitoare si culori vii, ideale pentru vizionarea filmelor preferate si a celor mai recente seriale TV din aplicatia Seenow. Display-ul IPS ofera culori stralucitoare, imagini clare si un unghi larg de vizualizare.

Tableta Vodafone Smart Tab 4G poate fi achizitionata cu abonament si rate direct pe factura de servicii Vodafone, cu avans 0 Euro cu si preturi lunare ce pornesc de la 15 Euro, alaturi de pachetul Start Net 8. Tableta poate fi achizionata si fara abonament, la pretul de 199 Euro (TVA inclus).

Vodafone lansează cea mai accesibilă tabletă 4G – Smart Tab 4G

Vodafone pune la dispozitie sase planuri tarifare avantajoase pentru utilizatorii de laptop, tableta sau PC, cu preturi ce variaza intre 8 si 29 Euro/ luna. Toate abonamentele Vodafone de Internet mobil ofera acum acces la serviciile 4G. In plus, incepand cu pachetul Smart Net 10, abonamentele ofera trafic nelimitat de date pe durata noptii, intre orele 23:00 si 06:00. Promotional, abonatii care incheie sau reinnoiesc un abonament de Internet mobil beneficiaza automat de bonusul Nelimitat, ce ofera, gratuit, trafic de date nelimitat, timp de 4 luni.


Poate te intereseaza si