facebook

Facebook va colecta și mai multe date atunci când utilizezi reteaua de socializare pe mobil sau desktop.

În cursul nopții, Facebook a adaugat ceva noutăți la Termenii și Condițiile pe care utilizatorii trebuie să le cunoască, atât timp cât aceștia folosesc reteaua de socializare.

Privacy Basics

Această funcție vă oferă posibilitatea de a controla ce persoane v-au etichetat în poze și cum puteți să scoateți acest lucru, despre cum puteti să nu mai fiți prieteni cu anumite persoane alese de tine sau să il blocați. Persoanele ce vor observa postările tale, la rândul tău pot să fie setate.
Toate informațiile despre aceste lucruri sunt prezente în 36 de limbi.
Alaturi de aceste setări, aveți un reminder pentru persoanele ce posteaza reclame și o selectare mai ușoară a audienței.

Facebook te va ajuta să primești mai multe noutăți cu care ai legătură

Aplicațiile pe care le rulezi zilnic și serviciile care le folosești zilnic vor ajuta Facebook să iți afiseze conținut important ție. Noile completari din cadrul secțiunii Termeni și Condiții la care cei de la Facebook au lucrat și vor lucra până la 1 Ianuarie 2015, vor îmbunătăți experienta oferita de cea mai mare rețea de socializare din lume. Toate aceste noutăți vor avea înformații ușor de înțeles.
Iată câteva explicații:
Află ce se petrece în jurul tău:
Modul în care Facebook primește informații despre locațiile în care te afli depinde de tine. În fiecare zi, milioane de persoane dau check-in în diverse locații sau utilizează optiunea Prieteni în apropriere (Nearby Friends) ultima opțiune fiind disponibilă doar în anumite țări. Rețeaua de socializare va îmbunătăți modul în care primești conținut relevant bazat pe localizarea locului în care te afli și tot odată ce fac/au făcut prietenii tăi în acel loc.  Exemplu legat de această noutate îl reprezintă postările prietenilor ce se află în acea zonă sau meniul unui restaurant din respectiva locație.

Achizițiile se vor face mult mai comod

Anumite țări beneficiază de opțiunea de a cumpăra, buton ce este menit să ajute persoanele să descopere și cumpere produse fără să părăsească Facebook. Tranzacțiile vor fi și ele mai avantajoase.

Afla detalii despre intimitatea ta pe Facebook în orice moment dorești

Pentru a fi mai usor de accesat, Facebook a ales să mute sugestiile cât și ponturile pentru intimitate in sectiunea Privacy Basics, acestea sunt acum mai simple și rapid de citit.

Cum va utiliza reteaua de socializare informațiile primite de la tine

De exemplu, procentajul bateriei tale cât și nivelul semnalului vor ajuta aplicațiile devoltate de Facebook să funționeze corect. Fiecare monitorizare este făcută cu acordul tău, locația sau check-inurile adaugate postări tale se află și ele în această situație.

Vei întelege cum funcționează aplicațiile din familia Facebook și alte aplicații împreună

Pe parcursul ultimilor ani, Facebook a crescut foarte mult iar aceștia vor să fie siguri că tu cunosti aplicațiile deținute de aceștia sau serviciile. Toate informatiile colectate de la tine vor fi utilizate pentru a îmbunătăți experienta oferită. De exemplu atunci cand nu mai cunosti parola de la Instagram poți utiliza informațiile oferite de Facebook pentru a recupera parola, aceste lucruri se întâmplă în condițiile în care fac parte din aplicațiile deținute de Facebook.

Informatiile tale și publicitatea

Persoanele nu înțeleg cum informațiile lor sunt utilizate de cei care își fac publicitate în cadrul rețelei de socializare. Facebook va ajuta companiile să ajungă la publicul țintă și să ofere reclame care să aiba legatura cu tine. Toate aceste lucruri sunt controlate de tine iar tu dai acces.

Facebook spune că toate aceste modificari sunt menite să ofere o experientă mai bună în cadrul retelei de socializare fără să afecteze intimitatea sau ca utilizatorii să fie spionați.

Toate aceste noutăți vor fi disponibile de la 1 Ianuarie 2015.

Poate te intereseaza si