După lansarea Speedsurfer, Telekom Romania anunţă lansarea primei tablete sub brandul propriu: SpeedTAB.

Divertismentul a ajuns una dintre principalele nevoi ale oamenilor în zilele noastre, fie că aceștia sunt acasă sau călătoresc spre diverse destinaţii. Telekom Romania Mobile Communications introduce SpeedTAB în portofoliul său, perfect pentru clienţii care doresc să se bucure de diverse tipuri de divertisment, cum ar fi vizionarea unui film, jocuri sau citirea cărţii preferate.

TELEKOM ROMANIA LANSEAZĂ PRIMUL SMARTPHONE – SPEED SURFER

Tableta SpeedTAB are o grosime de 9,9 mm şi dispune de o carcasă metalică cu design unibody şi un display touchscreen IPS LCD de 10,1 inchi, cu o rezoluţie HD de 1280×800, fiind ideal pentru clienţii care vor să se bucure de claritate în timp ce se uită la videoclipuri sau la fotografiile preferate. Mai mult, tableta include două difuzoare cu tehnologie surround DTS care oferă o experienţă audio de înaltă calitate, fiind ideal pentru persoanele care călătoresc des.

speedTAB telekom romania

Tableta funcţionează cu sistemul de operare Android 4.2 şi are un procesor Quad-Core Cortex A9 1.6GHz. SpeedTAB este compatibilă cu tehnologiile 3G şi 4G cu suport pentru apeluri voce şi permite, de asemenea, conexiunea Wi-Fi. În plus, tableta are memorie RAM de 1 GB, memorie internă de 8 GB şi, totodată, acceptă card-uri microSD de până la 32 GB. Bateria încorporată Li-Po 6600 mAh poate dura până la 10 ore în cazul utilizării multimedia.

SpeedTAB este disponibilă la preţul de 279 lei la abonamentul Internet Nelimitat T care, pentru 33,48 euro/lună (TVA inclus), oferă trafic de date național nelimitat, primii 3 GB fiind la viteză de download de până la 150 Mbps. Promoţional, până la data de 31 decembrie 2014, clienții beneficiază de dublu trafic de date recomandat în primele 3 luni de abonament. Oferta se aplică contractelor încheiate pe 12 sau 24 de luni, atât pentru activările noi, cât şi pentru prelungirile de contract.

 

Poate te intereseaza si