Cel mai nou smartphone din portofoliul celor de la Apple vine cu performanțe foarte bune chiar și în cazul filmărilor 4K.

Conținutul video cu rezoluție 4K începe să fie tot mai popular, Apple cu sau fără să știe, are rezultate foarte bune atunci când un utilizator vrea sa redea continut ULTRA HD.
În spatele performanțelor foarte bune pe care le înregistrează noul iPhone 6 și fratele său mai mare iPhone 6 Plus este procesorul A8.

Chiar dacă vorbim despre modelul 6 sau 6 Plus, ambele modele nu au un display cu rezoluție 4K, însă chiar și asa producțiile video pot rula fară probleme. În spatele acestei descoperiri stau dezvoltatorii WALTR de aplicații din magazinul App Store, aceștia au testat redarea iar rezultatul a fost surprinzător datorită faptului că Apple nu a menționat nimic despre acest aspect.

Totuși să nu considerăm extraordinar de performant noul procesor A8, acesta poate reda stream-urile la o viteză de 50 mbps, cele la 100 mbps deja pun probleme și necesită un procesor mai puternic, poate cel prezent pe noul iPad Air 2.

Ce părere ai despre această performanță?

Poate te intereseaza si