E-Boda Rainbow V47, telefonul lansat pentru Black Friday, este un dispozitiv complet ce răspunde nevoilor de comunicare și divertisment ale tuturor categoriilor de utilizatori.

E-Boda întâmpină Black Friday cu cel mai nou gadget din noua generație de smartphone-uri. Rainbow V47 este un smartphone cu un design nou cu linii simple și aspect metalic. Caracteristici precum ecranul IPS de 4,7”, procesorul Cortex A7 Dual Core de 1,2 GHz, sistemul de operare Android 4.2 și camera foto de 8 MP îl transformă în smartphone-ul ideal pentru utilizatorii care doresc să facă un upgrade tehnologic cu ocazia reducerilor de Black Friday.

e-boda rainbow

Ecranul IPS de 4,7 inci și o rezoluție de 480×800 pixeli permite un spațiu de afișare generos, atât pentru navigarea pe Internet, accesarea jocurilor și aplicațiilor, cât și pentru vizualizarea filmelor sau accesarea celor mai noi știri. Utilizatorii se pot bucura de un smartphone compact care poate fi manevrat și transportat cu ușurință datorită formei rotunjite. E-Boda menține un standard ridicat și pentru camera foto a noii generații de smartphone-uri. Astfel, pentru a surprinde magia sărbătorilor de iarnă în cel mai mic detaliu, noul gadget este prevăzut cu o cameră principală de 8 MP cu auto focus. În plus, fotografiile pot fi modificate prin funcția de editare în funcție de preferințe, obținând cadrele dorite. În plus ecranul generos ce oferă unghiuri largi de vizualizare permite redactarea emailurilor și citirea documentelor, fără a crea un disconfort la nivel vizual. Astfel, smartphone-ul poate fi utilizat cu succes atât la birou, cât și în timpul liber.

e-boda rainbow 2

Momentele speciale din vacanța de iarnă pot fi stocate în memoria telefonului de 4 GB și redate pe orice dispozitiv fix prin intermediul dispozitivului Full Stream. Mai mult, smartphone-ul poate fi personalizat cu orice accesoriu audio din gama COMPANION prin intermediul conexiunii Bluetooth. În plus, utilizatorii rămân mereu conectați la filmele și emisiunile TV preferate prin intermediul aplicațiilor Seenow și Antena Play preinstalate.

e-boda rainbow 3

Carcasa frontală cu aspect metalic, marginile rotunjite și capacul spate din material cauciucat păstrează linia de design a noii generații de smartphone-uri și îi oferă unitate, fermitate și eleganță, fiind în același timp ușor de manevrat.

Modelul Rainbow V47 va fi disponibil pe www.e-boda.ro și în magazinele partenere la prețul special de 499 lei.

Poate te intereseaza si