Totul despre viitorul iPhone 7. Ce așteptări ai de la el?

Cu toate că au trecut decât câteva luni de la lansarea noilor modele de iPhone 6 – iPhone 6 și iPhone 6 Plus, pe internet au apărut primele zvonuri cu privire la viitorul concept a lui iPhone 7.

Potrivit celor de la International Bussines Time, viitorul iPhone 7 va fi mult mai bine echipat decât actualele modele de iPhone de pe piață.

CUM VA ARĂTA VIITORUL IPHONE 8?

Sunt convinsă că vă întrebați care sunt planurile celor de la Apple și ce înseamnă atât pentru ei cât și pentru noi telefoane mult mai performante, mai bine echipate decât iPhone 6, iPhone 6 Plus.

Display-ul
Zvonurile spun că Apple își dorește telefoane cu ecrane ceva mai mari decât actual ecran a lui iPhone 6 Plus. Display-ul va fi mult mai clar, iar butonul clasic “Home” va fi inlaturat. Viitorul iPhone 7 ar putea fi de asemenea dotat cu funcția de recunoaștere facială, un alt mod de deblocare a telefonului.
“Apple lucrează la crearea naked eye 3D, care să devină principala atracţie a viitoarei generaţii de iPhone, şi construieşte hardul şi ecosistemul software pentru 3D”, potrivit Economic Daily News.

Camera foto
Cu toții știm cât de clare și luminoase sunt pozele făcute cu telefoanele celor de la Apple și tocmai de aceea, aceștia își doresc o cameră ceva mai mare, de 14 MP.

Procesor și memorie
iPhone 7 ar putea fi echipat cu procesor puternic quad-core A8 sau poate ceva chiar mai puternic decât acesta. La cele 3 variante de iPhone și anume – 16 GB, 64 GB și 128 GB, se mai poate adăuga și 256 GB.

Pentru viitorul concept a lui iPhone 7, Apple ar putea folosi un proiector incorporat in telefon, folosită de cei de la Samsung la Galaxy Beam. Ca de fiecare dată, se promite o baterie din nou îmbunătățită.

Este posibil ca iPhone 7 să apară în trimestrul al treilea a lui 2015 și să coste între 649 și 849 dolari la liber.

 

Poate te intereseaza si