Samsung primește două premii pentru Cea mai bună Inovație și patru premii pentru Eco-design.

Samsung  a obținut 36 de premii de inovație la CES 2015 (International Consumer Electronics Show). CES, cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei de larg consum, susținut anual de Consumer Electronics Association (CEA), a premiat Samsung cu 12 premii mai mult decât anul trecut.

Printre cele 36 de premii CES pentru anul 2015, Samsung a câștigat și două premii pentru Cea mai bună Inovație și patru premii pentru Eco-Design. Produsele care au intrat în programul de Inovație CES au fost jurizate de mai mulți designeri industriali, ingineri și membri media, care au ținut cont de design-ul și construcția produselor electronice dedicate consumatorilor, la 29 de categorii.

Produsele Samsung Electronics care au câștigat premii fac parte din 10 categorii, printre care TV, monitoare, mobile, tablete, Digital Imaging, imprimante, electrocasnice și memorii. Multe din produsele premiate vor fi expuse în timpul CES 2015, în perioada 6-9 ianuarie 2015, la standul Samsung #12004, la Central Hall of Las Vegas Convention Center.

IMPRESII DESPRE SAMSUNG GALAXY S5 ȘI INTERNETUL 4G+ A CELOR DE LA ORANGE.

O parte din produsele cu care Samsung a câștigat premii importante:

  • Samsung Galaxy Note 4 

Este cel mai avansat smartphone cu ecran mare de până acum. Galaxy Note 4 le oferă utilizatorilor o experință de neegalat prin ecranul performant, tehnologia foto avansată, durata de viață îmbunătățită și performanța S Pen-ului.

Galaxy Note 4 (2)

  • Samsung Galaxy Note Edge 

Cu Galaxy Note Edge, Samsung a reinventat experiența smartphone-urilor cu ecran mare și a stabilit, din nou, standardele pentru inovație în dispozitivele mobile.

Samsung Galaxy Note Edge

  • Samsung Galaxy S5

Galaxy S5 a fost dezvoltat pentru a îmbunătăți stilul de viață al utilizatorilor. S5 oferă experiențe de neegalat pe un ecran luminos de 5,1 inci, cu o cameră foto avansată, permițând conexiuni de date rapide și monitorizarea activităților de fitness.

Samsung-Galaxy-S5

  • Samsung Galaxy Tab S

Galaxy Tab S este echipat cu cel mai bun ecran din industrie, Super AMOLED, oferă conținut premium și o experiență de divertisment de neegalat.

Galaxy Tab S

  • Samsung Gear S

Samsung Gear S redefinește ideea dispozitivelor smart purtabile prin design-ul elegant și conexiunile pe care le permite. Ecranul curbat Super AMOLED de 2 inci și interfața intuitivă a Gear S, alături de posibilități de monitorizare a activităților de fitness, le oferă utilizatorilor cea mai avansată platformă S Health.

Samsung Gear S

Poate te intereseaza si