Steve Wozniak, cofondatorul Apple, a făcut câteva comentarii dure la adresa companiei și a noilor sale smartphone-uri, iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

“Apple putea să aibă o cota mai mare de piață dacă ar fi lansat mai devreme un iPhone cu un ecran mai mare. Putea să concureze mai bine cu rivalii de la Samsung”, a opinat acesta.

Dar cofondatorul companiei americană pierde din vedere un lucru important.

Apple nu a fost niciodată un deschizator de drumuri. Nu a lansat prima tabletă sau primul smartphone. Strategia pe care s-a bazat întotdeauna a fost să aducă îmbunătățiri radicale acestor produse și să le prezinte ca fiind o parte din viața de zi cu zi a utilizatorilor.

Iar această strategie a dat roade pentru Apple. Oamenii au cumpărat până acum telefoane cu ecrane mari, în special cele fabricate de Samsung, pentru că nu aveau o alternativă viabila. Acum, mulți s-au reorientat către iPhone 6.

Iată ce a declarat directorul executiv al Apple, Tim Cook: “Sincer, puteam face un telefon cu ecran mare acum câțiva ani. Însă noi am vrut sa facem unul extrem de bun din toate sensurile posibile”.

steve-wozniak

Poate te intereseaza si