Black Friday înseamnă reduceri, reduceri și iară reduceri! Toți ne dorim produse mai ieftine și drept rezultat, la final, dupa ce au fost achiziționate să spunem că am facut o achiziție bună!

Anul acesta, se pare că nu mai avem parte de mai multe zile de vineri în care magazinele organizeaza cea mai așteptată perioadă de reduceri. 21 Noiembrie 2014, este data la care în Romania, magazinele online cât și cele offline au ales să ofere reduceri de până la 75%

Black Friday este o zi importantă în care merită să spargi pușculita sau să iei de sub saltea niște bani sunt multe reduceri, multe variante însă trebuie să nu fim luati/luate de val. Există din păcate magazine indiferent că sunt online sau offiline care profită de această zi pentru a face false reduceri. Lucrurile sunt simple, cu o săptămână înainte cresc preturile considerabil iar apoi prezintă un pret cu discount, lucru care este legal, pentru că aceștia nu pot să fie amendați că iși cresc sau scad prețurile.

Reducerile de Black Friday 2014 la eMAG – Catalog complet
Reducerile de Black Friday 2014 la Flanco – Catalog complet
Reducerile de Black Friday 2014 la DOMO  – Catalog complet

Am realizat o listă cu cele mai importante magazine din care merită să faci achiziții pe 21 Noiembrie 2014.

Iți recomandăm să verificati din timp fiecare magazin printr-un click iar apoi să studiați produsele pe care le doriți. Pe 21 Noiembrie 2014, fiecare din aceste magazine prezentate mai jos vor publica lista produselor din oferta de Black Friday.

Emag logo Flanco YelloStore Logo CitGrup
F64 logo Mediadot logo evomag logo  Madd logo
Market Online Logo  SensoDays logo   Azerty Logo  Clickshop
Cel.ro logo Vodafone Logo

 

Odată ce ai ales produsul la oferta, nu mai sta pe gânduri! Numarul produselor prezente la marea reducere anuală nu este unul doarte mare. Ai ales produsul, adaugă-l în coș și apoi trimite comanda. Astfel ai sansa să cumperi acel produs.

Ca în fiecare an, fiecare magazin din cele prezentate mai sus va avea probleme cu site-ul, îți recomandăm să ai răbdare și cu siguranță o sa faci o achiziție in zilele cu reduceri foarte mari.

Stai alături de Mobile247, pe 21 Noiembrie 2014 de Black Friday o sa facem o listă cu cele mai mai bune oferte.

Poate te intereseaza si