Cum ar putea să arate peste 2 ani, iPhone 8?

Cu toate că abia au fost lansate noile modele de iPhone 6, pe internet au început să apără primele poze despre viitorul concept a lui iPhone 8.

Până la iPhone 8, Apple mai are timp să se gândesc la design-ul și echipamentul revoluționar cu care acesta ar trebui să vină peste doi ani.

IMPRESII DESPRE IPHONE 6 PLUS DUPĂ TESTARE.

Ne surprinde faptul că în loc să apără zvonuri despre iPhone 7 care este mai aproape ca și lansare, cei de la phonearena s-au gândit deja la viitorul iPhone 8.

După cum bine știm, cei de la Apple și-au făcut un obicei din a schimba design-ul la fiecare doi ani, astfel că aceste imagini arată cum și-au imaginat cei de la Steel Drake  telefonul iPhone 8 și ce schimbări ar urma să facă cei de la Apple.

Video de prezentare a celor de la  Steel Drake nu se bazează pe vreun zvon sau vreo informatie, însă arată destul de interesant dar, imaginile îmi dau senzația că dacă așa va arăta viitorul iPhone 8, parcă își va pierde din design-ul său de iPhone.

Până la următoarele informații oficiale despre iPhone 8, dar am aproape de realitate vor fi informațiile despre iPhone 7, ne putem delecta cu iPhone 6, iPhone 6 Plus care vin cu nou design și tehnologie de ultimă generație.

Poate te intereseaza si