YouTube a devenit pentru mulți dintre voi Winamp-ul anilor 2010, e mult mai comod să alegi o piesă sau un playlist și apoi el să cânte direct prin internet fără a mai downloada melodiile în calculator.  Costul? 10 dolari și scapi de reclamele care de multe ori sunt enervante.

Câte petreceri făcute așa pe nepregătite nu s-au bucurat de muzică de pe YouTube? Multe, nu? Știm asta și pentru ca și YouTube s-a gândit la cei care ascultă des muzică de pe YouTube a lansat un nou serviciu. Music Key este serviciul care te scapă de reclamele care pornesc înaintea melodiilor pe care dorești să le asculți și nu costa nici foarte mult.

Pe lângă opțiunea de a asculta muzică fară reclame, ai posibilitatea să asculți muzica și atunci când nu esti legat la muzică iar prin aplicațiile mobile chiar și în momentele în care rulezi alte aplicații prin funția multitasking.

Serviciul premium oferit de YouTube poate să fie accesat începând de săptămâna viitoare la un preț promoțional de 7.99 dolari per luna pentru cei care se înscriu in faza beta pe bază de invitație și vine alaturi de 6 luni gratuite. În plus, odată ce ai plătit pentru Music Key ai acces si la Google Play Music, serviciu ce include peste 30 de milioane de melodii.

În faza beta, Music Key o să fie disponibil pentru țările: Statele Unite, Anglia, Spania, Italia, Portugalia, Finlanda și Irlanda.

Cei care doresc să acceseze serviciul, au la dispoziție adresa https://www.youtube.com/musickey

Poate YouTube Music Key să intre în competitia cu Zonga și Deezer? Cine credeți că va caștiga această competiție între servicii?

YouTube Music Key

Poate te intereseaza si