Timp de un an, toți utilizatorii de cartele Vodafone, vor beneficia gratis de aplicația Zonga.

Vodafone România oferă utilizatorilor Cartelei Vodafone acces gratuit în aplicația mobilă Zonga, promoțional, timp de un an de zile.
Zonga powered by Vodafone, primul serviciu românesc care oferă un extins conținut muzical, dispune acum de 25 de milioane de melodii și pune la dispoziția utilizatorilor albumele a peste 1.800.000 de artiști români și străini.

Astfel, utilizatorii Cartelei Vodafone pot ascultă oricând online muzică lor preferata, pot descoperi artiști noi, melodii și albume. De asemenea, aceștia pot ascultă posturile radio Zonga personalizate în funcție de istoricul ascultărilor și de genurile preferate. Mai mult, utilizatorii beneficiază de o secțiune socială, unde pot găsi melodiile ascultate de prietenii lor de pe Facebook. Listele și preferințele fiecărui utilizator sunt sincronizate automat între toate dispozitivele: PC, tabletă sau mobil (iOS/Android/Windows Phone). Cele peste 25 de milioane de melodii din aplicație pot fi descărcate și ascultate chiar și offline, atunci când utilizatorii nu au acces la internet.

Vodafone lansează tehnologia VoLTE și demonstrează opțiuni avansate de apelare, prin Call+

Pentru a beneficia de ofertă promoțională, valabilă până la 31 decembrie 2014, clienții Vodafone trebuie să utilizeze o cartela Vodafone activă și să nu intre, pe parcursul celor 12 luni, în perioadă de grație. Traficul în aplicație se consumă din pachetul de date inclus sau se taxează conform tarifelor standard.

Zonga-Music-Ninja

Poate te intereseaza si