Totul despre HTC One M9 într-un singur articol.

A trecut mai bine de un an, de când taiwanezii de la HTC au lansat pe piața telefoanelor mobile, actual HTC One M8, unul dintre cele mai bune telefoane apărute până acum.

Întorcându-ne un pic la lansarea lui HTC One M8, aceasta a avut loc anul trecut, la puțin timp după ce s-a încheiat Mobile Word Congress 2014 și din această cauză se speculează că lansarea lui HTC One M9 va avea loc tot după aceeași rețetă.

HTC One M9 va fi lansat spre finalul lunii martie și se presupune că va fi dotat cu toate funcționalitățile pe care utilizatorii și le-ar fi dorit să le vadă pe HTC One M8.

Până acum, tot ce știm despre echipamentul lui HTC One M9 se referă la ecranul cu display de 5,2 inch și rezoluție Quad HD așa cum au și o parte din telefoanele performante din 2014 – Samsung Galaxy Note4, LG G3, Nexus 6, procesor Snapdragon 805, ce va rula de pe 64 de biți precum și 3GB memorie RAM.

Multe zvonuri anunță faptul că HTC One M9 va primi un update la camera de fotografiat, întrucât actualul HTC One beneficiază de cameră foto de doar 4MP.

HTC One M9 concept

 

Poate te intereseaza si