OnePlus One renunță pentru câteva minute la sistemul de invitații pentru ca toată lumea să poate achiziționa noul smartphone.

OnePlus One a intrat pe piața smartphone-urilor abia în 2013 iar datorită faptului că aceștia sunt o companie nouă, ei nu pot produce prea multe modele de telefoane într-un timp foarte scurt. Tocmai din acestă cauză, OnePlus One s-a gândit să introducă un sistem de invitații pentru a limita numărul de unități care ajung la cei interesați.

Prin aceste invitații, OnePlus One a reușit să intre în centrul atenției și totodată să păstreze un ritm constant de producție.

În urmă cu puțin timp, au anunțat oficial, că cei care nu au reușit să își comande telefon în octombrie, pe data de 17 noiembrie, începând cu ora 18:00, ora României, telefonul OnePlus One va mai putea fi comandat timp de o oră, din nou fără invitație, după care vor reveni la comanda pe bază de invitație. 

Suntem curioși dacă serverele lor vor face față numărului mare de oameni care vor accesa site-ul în speranța că vor reuși să-l comande pe One.

OnePlus8

Poate te intereseaza si