S-a lansat primul Microsoft Lumia. Află totul despre el!

După cum bine știți, cei de la Microsoft au renunțat la brandul Nokia și nu vor mai produce telefoane sub brandul de Nokia Lumia. Într-un timp relativ repede, eu au creat un nou brand – Microsoft Lumia și totodată au lansat și un nou telefon sub denumirea noului brand – Microsoft Lumia 535.

Ca și până acum, noul Microsoft Lumia 535, lansat chiar astăzi, folosește în continuare Windows-ul Phone ca și sistem de operare, 8.1 chiar.

Se pare că primul telefon lansat sub numele brandului nou, Microsoft Lumia 535 este succesorul vechiului Nokia Lumia 530 , un telefon care intră în categoria smartphone-urilor ieftine dar totuși performante.

Vine echipat cu un  procesor quad-core 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 200 și un display de doar 5 inch.

Spre deosebire de Nokia Lumia 530, Microsoft Lumia 535 are o cameră principală de 5MP ce are și bliț integrat,  la fel ca și camera frontală, fiind un telefon dedicat amatorilor de selfie-uri. Are o baterie cu o capacitate de 1905 mAh.

Cu lansarea noului Microsoft Lumia 535, cei de la Microsoft nu au dorit să facă un pas important către tehnologia de ultimă generație de care dispun toate telefoanele anului 2014, ci ei mai degrabă au dorit să scoată în lumină denumirea noului lor brand – Microsoft Lumia.

Cei de la Nokia, nu au dispărut de tot de pe piață. Ei în prezent realizează hărților digitale și infrastructurii de rețea iar după ce contractul cu cei de la Microsoft va expira, se gândesc să lanseze din nou telefoane.

 

Poate te intereseaza si